Real Perfect Rapid Kft. 2019-ben alakult családi vállalkozás. Fő tevékenységünk családi házak, lakások, irodák teljeskörű generálkivitelezése vagy felújítása. Természetesen széleskörű szolgáltatásaink révén szívesen vállalunk különböző részfeladatokat is. Ha Ön építkezni, felújítani, vagy átalakítani szeretne és ehhez megbízható szakemberekre van szüksége, keressen minket bizalommal. 

Hamar Regina

Tulajdonos – Ügyvezető

Édesapám által már gyerekkorom óta „ismerkedem” az építőiparral. Munkáim során  rengeteg kollégával, baráttal, ismerőssel beszélgettem, akik rendszeresen érdeklődtek családi vállalkozásunk tevékenységei iránt.  Sokan úgy gondolták szívesen megbíznának bennünket, családi házuk, lakásuk felújításával, otthonuk megteremtésével.

Mivel az elmúlt évek alapján egyre több megkeresés érkezett felénk, úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk a Real Perfect Rapid Kft-t.

2019 júniusában kezdtük meg a tevékenységünket. Az elmúlt időszak és az ismeretségünk alapján egyeztettünk több szakma azon képviselőivel, akikről tudtuk hogy I. osztályú minőségi munkát végeznek. Őket alvállalkozóként bevontuk a Real Perfect Rapid Kft kivitelezéseibe, hogy megrendelőink minden igényét maradéktalanul teljesíteni tudjuk.

Hamar Regina Real Perfect Rapid

Hamar Pál

Projekt vezető

1985-ben végeztem Pilisvörösváron mint épületburkoló. 1990-ben az érettségi bizonyítvány megszerzése után végeztem el Budapesten a magasépítő technikumot 1994-ben. Ezt követően, 1995-ben megalapítottam az első önálló építőipari vállalkozásomat Reg-Roll Bt. néven.

Az elmúlt 25 év alatt elvállalt és elkészült építőipari tevékenységek során mindig arra törekedtem, hogy az általam kivitelezett munkákkal a megrendelő maximálisan elégedett legyen.

Családi házak, felújítások, átalakítások kivitelezésekor kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy megrendelőink elképzeléseit maximálisan meg tudjuk valósítani.

Munkáinkat úgy végezzük, hogy a megrendelő igénybe tudja venni az összes olyan támogatási formát, amelyre jogosult:

  • Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK)
  • Otthonfelújítási támogatás
  • Lakásfelújítási támogatás, akár 3.000.000 forint államihozzájárulással.

Real Perfect Rapid Kft-ben olyan partnerre talál, aki a legújabb jogszabályok ismeretével rendelkezik, és úgy alakítja ki otthonát, hogy a támogatás folyósítása ne ütközzön akadályokba.

Hamar Pál Real Perfect Rapid

Elkészült projekt

év tapasztalat

elégedett ügyfél

Vélemények

Szakszerű kivitelezés A-Z-ig! Köszönöm még egyszer a munkát és a sok segítséget

F. István

Már az első találkozáskor megtaláltuk a közös hangot. Profin, rugalmasan, gyorsan végezték a munkájukat. A végeredmény egy élhető, színvonalas családi ház lett, amit imádunk.

K. Gyula

Köszönjük szépen még egyszer a szakszerű, gyors profi munkát.

B. Ildi

Érdeklődik szolgáltatásaink iránt?

Kérjen be ajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 70 907 0468 számon!