Családi ház építés

Egy családi ház építésénél a professzionális és hibamentes kivitelezés elengedhetetlen. Ahhoz, hogy a megtervezett otthon még sokáig stabilan és megbízhatóan biztosítson fedelet leendő lakói számára, mindenképpen szakemberre kell bízni a munkát. A Real Perfect Rapid Kft. már több mint 100 terv sikeres megvalósításával büszkélkedhet, így az elejétől a végéig hozzáértő segítséget tud nyújtani mindenki számára álmai otthonának felépítéséhez. Kérjen tőlünk ajánlatot!

Családi Ház Építés Újlengyel

Elkészült projekt

év tapasztalat

elégedett ügyfél

Családi Ház Építés Szakszerűen

Miért a Real Perfect Rapid Kft. csapatát válassza családi ház megépítéséhez?

Rengeteg tapasztalat: cégünk számos családi ház sikeres felépítésével büszkélkedhet. Több mint 25 éves tapasztalatunknak köszönhetően munkatársaink gond nélkül képesek végrehajtani az építési feladatokat. A családi ház építésének minden folyamatát az elejétől a legvégéig nagy szakértelemmel végzezzük, hogy Ön már kulcsrakész állapotban vehesse át álmai otthonát.

Minőségi munka, korrekt ár, gyors rendelkezésre állás és pontos határidők: Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy ügyfeleink számára beruházásuk a leggazdaságosabb legyen. A minél alacsonyabb költségráfordítás mellett pedig további két alapelvünk a minőségi, precíz munkavégzés, valamint a határidők tiszteletben tartására. Ezen felül óriási előny, hogy szabad kapacitásunknak köszönhetően azonnal eltudjuk kezdeni a munkálatokat. 

Ha professzionális csapatra szeretné bízni családi házának megépítését, keressen minket elérhetőségeinken! Azonnal állunk rendelkezésére!

Melyek egy családi ház építésének alappillérei

Természetesen minden része a munkafolyamatnak maximális precizitást igényel, ám négy dolognak különös figyelmet kell szentelni a későbbi károk elkerülése érdekében:

  • Biztos alapozás
  • Falak és a tető megfelelő szerkezeti felépítése
  • Alapos munkálatok a belső térben, mint a vakolás, szigetelés, stb.ű
  • Végső teendők – pl. gépészet, villanyszerelés – biztonságos kivitelezése
Családi Ház Építésének Alappillérei