Generálkivitelezés

A generálkivitelezés folyamata igen szerteágazó, emellett rengeteg stresszel járhat a megbízó számára, amennyiben maga végzi el az ezzel járó feladatokat. Egy generálkivitelező sok nyűgtől szabadíthatja meg a tulajdonosokat, miután elvégzi az összes teendőt, ami álmaink otthonának megvalósításához szükséges. A Real Perfect Rapid Kft. tapasztalt munkatársai szakszerű generálkivitelezést biztosítanak ügyfeleinknek a tervezéstől kezdve a kivitelezőkig. Kérjen ajánlatot!

Generálkivitelezés Újlengyel

Elkészült projekt

év tapasztalat

elégedett ügyfél

Generálkivitelezés RPR

Miért érdemes a Real Perfect Rapid Kft-ra bízni a generálkivitelezést?

Hozzáértő csapattal dolgozunk: kollégáink több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, ez idő alatt számos sikeres generálkivitelezés fűződik a nevükhöz. Cégünknél minden munkatársunk kizárólag azt a feladatot végzi, amire képesítése van, nálunk nincs univerzális szakember.

Teljeskörű generálkivitelezés: miután a tervezési fázis lezajlott, a munkafolyamatokat A-tól Z-ig figyelemmel kísérjük. Kiválasztjuk az ideális szakembert az adott feladatra, az építkezés és felújítás alatt pedig végig felügyeljük annak menetét.

Folyamatos tájékoztatás a munkálatok alatt: generálkivitelezés során rendszeresen tájékoztatjuk megbízóinkat. Előzetes egyeztetés után a megbeszélt időpontokban beszámolunk Önnek a munka menetéről, így végig szorosan tudunk együttműködni a közös cél érdekében.

Betartott határidők és gazdaságos generálkivitelezés: cégünk különösen ügyel a határidők pontos és szigorú betartására, legyen szó bármelyik részfeladatról. Fokozottan figyelünk a meghatározott keretösszegre, hogy biztosan az előzetesen kiszámolt költségeken belül maradjunk.

Szeretné ha az építkezés során minden teher lekerülne a válláról?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot generálkivitelezésre! Szabad kapacitásunknak köszönhetően azonnal állunk rendelkezésére!