Kapcsolat

Cím: 2370 Dabas, Bartók Béla út 65/A/2.emelet
Email: info@rprepito.hu
Telefonszám: +36 70 907 0468
Adószám: 26773263-2-13

Széles szolgáltatási palettánk mindenki számára szakszerű és teljeskörű segítséget nyújt. Ha Önnek családi ház építésre, generálkivitelezésre, lakásfelújításra lenne szüksége, bátran forduljon hozzánk. Cégünk igyekszik kiszolgálni ügyfeleink összes igényét a legelső lépésektől kezdve a befejezéshez szükséges engedélyek beszerzéséig. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy minket választ projektje megvalósításához, kérjen tőlünk árajánlatot! Szabad kapacitásunk révén azonnal állunk rendelkezésére!

Ajánlatkérés folyamata

Miután minden munka egyedi, így a költségek meghatározásához mindenképp előzetesen fel kell mérni az adott feladatot. Az építőmérnöki és építőipari területén különösen jellemző, hogy egy pár százalékos eltérés is különbségeket eredményezhet a költségekben.

A meglévő tervek alapján szakképzett munkatársaink a kért műszaki tartalommal elkészítenek az Ön számára ingyenesen egy árajánlatot. Ehhez pusztán küldje el nekünk a szükséges dokumentációkat e-mailben, amik alapján elkezdjük összegyűjteni a projekt szempontjából fontos és hasznos információkat. Amint elkészült árajánlatunk, mihamarabb felvesszük Önnel ismételten a kapcsolatot.