Burkolás

A burkolás szerves részét képezi minden lakásfelújításnak, építkezésnek. Ha nem szakértők végzik a munkát, akkor a műveletbe megannyi hiba csúszhat. A Real Perfect Rapid Kft. nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik az építőiparban, így bizalommal fordulhat hozzánk. Profi burkolás Budapesten és környékén: kérjen ajánlatot!

minőségi burkolás

Elkészült projekt

év tapasztalat

elégedett ügyfél

Profi és gyors burkolás Budapesten: miért válasszon minket?

burkoló

Megbízható burkoló csapattal dolgozunk

A Real Perfect Rapid Kft. 25 év építőipari rutinnal rendelkezik, így nincs olyan probléma, amellyel még ne találkoztunk volna. Csapatunk szakértőkből áll, akik folyamatosan képzik magukat a még színvonalasabb munkavégzésért. Kiemelt figyelmet fordítunk a teljes folyamatra a burkolás előmunkálataitól kezdve egészen az átadásig, a folyamatról pedig Önt is rendszeresen informáljuk.

Teljes körű burkolás kivitelezés

Legyen szó hideg- vagy melegburkolatról, kültéri és/vagy beltéri burkolásról, meghibásodott burkolat bontásáról, javításáról vagy cseréjéről, esetleg nagyobb volumenű projektről, mint teljes lakásfelújítás, építkezés, Ön bizalommal fordulhat hozzánk. A tervezést, kivitelezést és utómunkálatokat mind precízen és professzionálisan hajtjuk végre, pontosan a megbeszélt határidőre.

Bármilyen egyéb felújítási feladatot elvégzünk

Amennyiben Önnek más építőipari vagy építőmérnöki szolgáltatásra lenne szüksége, a Real Perfect Rapid csapatára nyugodtan rábízhat bármilyen feladatot. Lakásfelújítástól kezdve családi ház építésén át a generálkivitelezésig mindent szakszerűen és rugalmasan megoldunk.

A Real Perfect Rapid burkolás előnyei

Minőségi és dekoratív burkolás

Felkészült szakértői csapatunk sokéves tapasztalatának köszönhetően nagy precizitással végez el minden megbízást, hogy mind a burkolatok ne csak időtállók, de szemrevalók is legyenek.

Gondos tervezés

A burkoló tevékenységeknél lényeges a megfelelő előkészület, kiemelt figyelmet fordítunk az elő, illetve az utómunkálatokra is. A pontos tervezés természetesen vonatkozik a pénzügyileg gazdaságos kivitelezésre is.

Segítünk megtervezni álmai otthonát

Akár falazásról, burkolásról, betonozásról, térkövezésről, zsaluzásról vagy vakolásról beszélünk, cégünk készséggel nyújt segítséget ügyfelei számára a szakmai kérdésekben. Egy előzetes állapotfelmérés után tanácsokkal szolgálunk az Ön részére, hogy a helyzethez mérten a lehető legjobb döntést tudja meghozni.

Burkolás határidőre

Amilyen rugalmasak vagyunk ügyfeleink igényeit illetően, legalább annyira szigorúan tartjuk magunkat az előzetesen megbeszélt dátumokhoz. Irányelveinkből adódóan már jó előre megtervezzük a munkafolyamatokat, hogy minden hideg és meleg burkolási feladat határidőre elkészüljön.

Mire érdemes odafigyelni a burkoló alapanyagok beszerzésénél?

A burkoló lapok méretpontossága

Minden burkolólap csomagolásán megtalálható egy úgynevezett kalibrációs szám. Néha azonban összekeveredhetnek a már dobozolt lapok, és ennek eredménye a fugasorok egyenetlensége. Vásárlásnál fokozottan figyeljen arra, hogy egyféle kalibrációs számmal ellátott burkolólapot válasszon! Csapatunk szívesen átvállalja az anyagok beszerzését, Önnek csak a mintát és a gyártót kell kiválasztania.

A burkolólap minősége

A megfelelően kivitelezett burkolás síkfelületen elképzelhetetlen görbe burkoló lapokkal. A minőségbeli problémát a legnehezebb elkerülni burkoló lapok esetében, ugyanis ránézésre nem állapítható meg teljes bizonyossággal a szerkezetük minősége. Csapatunk szívesen ajánlj olyan gyártókat, akik magas minőségű járólapot és csempét készítenek, így minimalizálni lehet a selejt mennyiségét. A segédanyagok beszerzését is bízza ránk: mi tudjuk, hogy milyen típusú fugával lehet profin és dekoratívan burkolni.

Színazonosság burkolás alkalmával

Azokat a burkoló lapokat, amelyek azonos színárnyalattal rendelkeznek, tónusszámmal ellátott dobozba kerülnek. Szakembereink odafigyelnek erre is az alapanyag beszerzésénél, és elegendő mennyiséget szereznek be belőle. Utóbbi azért is fontos, mert előfordulhat, hogy a következő szállítás már más tónusú, ami burkolás után esztétikailag meg is fog látszani.

Nem akar hónapokat várni a kőműves és burkoló munkálatokra?

Akkor kérjen be ajánlatot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 70 907 0468 számon!