Lakásfelújítás

Lakásfelújítás után sokkal komfortosabbá és élhetőbbé válik otthonunk. A felújítási munkálatok azonban rengeteg ügyintézéssel és fáradsággal járnak, ezért nem könnyű belevágni a kivitelezésébe. Ha Ön is a terveknek megfelelően és minél hamarabb szeretne végezni lakásának felújításával, a Real Perfect Rapid Kft. szakképzett gárdája leveszi a terhet a válláról: kérjen tőlünk ajánlatot!

Lakásfelújítás rövid idő alatt

Elkészült projekt

év tapasztalat

elégedett ügyfél

Miért bízza a Real Perfect Rapid Kft. csapatára a lakásfelújítást?

Lakásfelújítás Budapest

Igazi szakértő csapattal végezzük a lakásfelújítást

Megbízható szakembereink 25 éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött 100-nál is több sikeres projektet végeztek el. Nincs olyan lakásfelújítási feladat, amely gondot okozna: burkolás, gipszkartonozás, szobafestés: hozzánk nyugodtan fordulhat bizalommal. Csapatunk egészen a tervezési folyamatoktól kezdve a legutolsó befejezőmunkáig ügyfeleink rendelkezésére áll. Miután teljeskörű lakásfelújítást vállalunk, így Önnek nem kell majd három-négy brigád munkáját összehangolnia.

Gyors és minőségi lakásfelújítás

Egy lakásfelújítás nem egy pár napos művelet, és végig gondos odafigyelést igényel. Vállalkozásunk alapelve mindenekelőtt, hogy csak és kizárólag professzionális, minőségi munkát adjon ki a kezei közül. Az előzetes tervezést követően tapasztalt műszaki vezetőink irányítják és felügyelik a folyamatot, hogy magas színvonalon haladjon a lakásfelújítás.

A Real Perfect Rapid Kft. nem véletlenül választotta szlogenjeként: „Mert minden nap számít”. Mi ezt így is gondoljuk, és ennek megfelelően cselekszünk: cégünk a prémium munkavégzés mellett kiemelt figyelmet fordít a határidők pontos betartására. Amennyiben minket választ, nem kell hónapokat várnia a lakásfelújítás megkezdéséig. Az előzetes ajánlatkérés után mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, megbeszéljük a legideálisabb kezdési időpontot, majd akár 1-2 héten belül kezdődhet is a kivitelezés.

Lakásfelújítás térburkolás
Teljeskörű lakásfelújítás árajánlat

Lakásfelújítás korrekt áron

Az építőipari munkálatokhoz – különösen napjainkban – egyre nehezebb megfelelő szakképzett csapatot találni, aki korrekt áron vállalja el a munkálatokat. Természetesen előzetesen pontos árat nem lehet mondani, mivel minden munka egyedi.

A Real Perfect Rapid Kft. igyekszik a legoptimálisabb összegből kihozni a lakásfelújítást minden projektjénél úgy, hogy a végeredmény továbbra is kifogástalan és minőségi maradjon. Ha szeretné megtudni, hogy várhatóan mennyibe kerülne az Ön lakásának vagy házának felújítása, vegye fel velünk a kapcsolatot: kollégáink felmérik a munkát, majd mihamarabb megkeresik Önt egy korrekt és ingyenes árajánlattal.

Gyorsan van szüksége minőségi munkára?

Munkatársaink bármikor állnak rendelkezésére: keresse őket elérhetőségeinken keresztül!