Real Perfect Rapid

A Real Perfect Rapid Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, amelynek elődje Reg-Roll Bt. néven kezdte meg működését még 1995-ben. Azóta tevékenységi körünk fokozatosan kibővült, ennek köszönhetően teljeskörű építőmérnöki, illetve építőipari szolgáltatást tudunk kínálni minden ügyfelünknek.

Legyen szó kisebb lakásfelújításról, családi ház megépítéséről vagy nagyobb beruházásról, cégünk könnyedén megbirkózik minden feladattal. Szakképzett kollégáink 25 év tapasztalattal rendelkeznek, így precíz és minőségi munkát végeznek a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is.

100+ projekttel a hátunk mögött nem okoz gondot egyetlen ipari vagy lakossági megbízás sem. Sikerünkhöz a professzionális teljesítésen felül az is hozzájárul, hogy igyekszünk a lehető leggazdaságosabb módon kivitelezni az elvállalt projektet. A legmagasabb igényeket is versenyképes áron tudjuk megvalósítani, törekedve a maximális ügyfélelégedettségre.

Real Perfect Rapid - Családi ház építés
Real Perfect Rapid - Generálkivitelezés

Minőség

Fokozottan nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a végeredmény a lehető legjobb minőségű legyen. Akármekkora feladatról beszélünk, mindegyiket ugyanolyan figyelemmel és szakértelemmel hajtjuk végre kivétel nélkül.

Számos elégedett megbízónk pozitív visszajelzése a garancia a ránk bízott munka magas színvonalára. Bátran forduljon hozzánk projektjével: a Real Perfect Rapid Kft. biztosítja a kompromisszummentes minőséget.

Elkészült projekt

év tapasztalat

elégedett ügyfél

Vélemények

Szakszerű kivitelezés A-Z-ig! Köszönöm még egyszer a munkát és a sok segítséget

F. István

Már az első találkozáskor megtaláltuk a közös hangot. Profin, rugalmasan, gyorsan végezték a munkájukat. A végeredmény egy élhető, színvonalas családi ház lett, amit imádunk.

K. Gyula

Köszönjük szépen még egyszer a szakszerű, gyors profi munkát.

B. Ildi

Érdeklődik szolgáltatásaink iránt?

Kérjen be ajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 70 907 0468 számon!