Villanyszerelés

A villanyszerelés rendkívül veszélyes mesterség, körültekintően és megfelelő referenciákkal rendelkező kivitelezőt érdemes megbízni, aki magas minőségben végzi el a javítási feladatokat. A Real Perfect Rapid Kft. hatalmas szakmai tapasztalattal és számtalan sikeres családi ház vagy lakás teljeskörű villanyszerelésével Önnek is megbízható partnere lesz: kérjen tőlünk ajánlatot!

villanyszerelés panelbe

Elkészült projekt

év tapasztalat

elégedett ügyfél

Villanyszerelés a Real Perfect Rapid Kft-nál: miért minket válasszon?

villanyszerelés árak ajánlat

Több, mint két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk

Száznál is több elégedett partnerünk pozitív visszajelzése a garancia villanyszerelési kivitelezési munkálataink minőségére. 25 év rutinnal a hátunk mögött rengeteg családi ház vagy lakás elektromos rendszerének telepítésével és felújításával büszkélkedhetünk.  

Fokozott figyelmet fordítunk a minőségre és a határidőkre

Miután az elektromos áram nem veszélytelen energiaforrás, extra figyelmet fordítunk a prémium munkavégzésre. Mindezt a legnagyobb biztonságért és a rendszer megfelelő hatékonyságáért tesszük, legyen szó bármilyen megbízásról. Az előre megbeszélt határidők tekintetében pedig sem tervező, sem kivitelező csapatunk nem ismer kompromisszumot: minden ránk bízott feladat pontosan az egyeztetett időpontra készen áll majd.

Teljeskörű villanyszerelés az elejétől a végéig

Amennyiben Ön az családi ház építésével bízza meg csapatunkat, vagy teljeskörűen felújít, szakértő gárdánk már a villamos hálózat tervezésében issegítséget nyújthat. A generálkivitelezés esetében is számíthat ránk – minden lépését felügyeljük a folyamatnak -, egészen az épület kulcsra kész állapotáig.

Ráadásul a procedúra minden lépéséről tájékoztatjuk partnereinket, így Ön is nyomon tudja követni az eseményeket. Amennyiben előzetesen felmértük az adott feladatot, kollégáink megkeresik Önt egy ajánlattal, hogy a villanyszerelés árak tekintetében mennyibe kerülne pontosabban.

villanyszerelés RPR
villanyszerelés Budapest

Miben lehet az Ön segítségére a Real Perfect Rapid?

Villanyszerelés szolgáltatásunk keretében is elvégezünk minden elektromos árammal kapcsolatos munkát. Legyen szó egy új családi ház villamoshálózatának kiépítéséről, vagy a meglévő elavult vezetékek felújításáról. Vállalatunknál a villanyszerelési megbízás alapvetően két részből áll:

  • Elektromos alapszerelésből: ebbe a kategóriába olyan tevékenységek tartoznak, mint a vésés és a csövezés, a dobozolás, a biztosítéktábla, valamint a vezetékek behúzása, összekötése.
  • Szerelvényezésből: ide sorolhatjuk a konnektorok, kapcsolók és lámpatestek felszerelését, illetve a különféle eszközök – pl. villanysütő, bojler, mosogatógép – bekötését és beüzemelését.

Ezek után következik maga a kivitelezési folyamat, amely szintén kétféle módon lehetséges:

  • Falba süllyesztéssel: ez a technológia leginkább új áramkörök kialakításánál használatos. Ilyenkor a vezetékek a falban található csövekbe kerülnek. A csövek süllyesztéséhez be kell vésni a falakat, amely egy horonymaró segítségével történik.

Fontos megjegyezni, hogy panellakásoknál tilos süllyeszteni a csöveket, mivel az gyengíti az épület szerkezetét. Ilyenkor kerül elő a dupla szigetelésű rézkábel, amely gletteléssel teljesen eltüntethető.

  • Falon kívüli kábelcsatornázás: ebben az esetben a vezetékek a falakra csavarozott kábelcsatornában futnak. Napjainkban már számos dekoratív és a lakás képébe teljesen beleillő darabokat találhatunk a piacon.

Gyors és minőségi munkát szeretne? Válasszon minket!

Munkatársaink bármikor állnak rendelkezésére: keresse őket elérhetőségeinken keresztül!