Víz, gáz, fűtésszerelő

A víz-, gáz-, vagy fűtésrendszer helyes kivitelezéséhez elengedhetetlen a megfelelő tudás és rutin. Mivel ezen hálózatok nélkül nem élhetünk komfortosan, fontos, hogy telepítésük időtálló és precíz legyen. Amennyiben Önnek is profi szakemberre van szüksége, a Real Perfect Rapid Kft. csapata több, mint 25 év tapasztalattal kifogástalan minőségben kialakítja Önnek is mindhárom rendszert. Víz-, gáz-, fűtésszerelő Budapesten és környékén: kérjen tőlünk ajánlatot!

víz gáz fűtés szerelés budapest

Elkészült projekt

év tapasztalat

elégedett ügyfél

Víz-, gáz-, fűtésszerelő Budapest: miért minket válasszon?

Tekintélyes szakmai tapasztalat

Csapatunknak több évtizedes tapasztalattal a háta mögött nem okoz gondot semmilyen víz-, gáz-, vagy fűtésrendszer telepítése, javítása és karbantartása. Kollégáink a legkülönfélébb feladatokkal találkoztak már, így nagy rutinnal vágnak bele minden megbízásba. A hosszú évek alatt összegyűjtött tudásunknak köszönhetően Ön professzionális, gyors és minőségi munkára számíthat szakembereinktől.

Teljes körű víz-, gáz- és fűtésszerelés

Munkatársaink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Önnek. Bármilyen jellegű megbízással fordulhat hozzánk: tevékenységi körünkbe tartozik mindennemű víz-, gáz-, fűtésszerelés, a legkisebb szolgáltatásoktól a nagyobb volumenű beruházásokig. Ráadásul szakembereink folyamatosan képzik magukat, így minőségi szolgáltatást képesek nyújtani Önnek. Akkor is bizalommal fordulhat hozzánk, ha új családi házába szükséges teljes vízrendszert és fűtési rendszert megtervezni.

Széleskörű víz- és gázszerelő szolgáltatási paletta

Csapatunk célja, hogy minél precízebb építőmérnöki és építőipari szolgáltatást tudjon biztosítani Önnek. Több, mint 100 sikeres projekt kivitelezése után egyetlen lakossági vagy ipari megbízás sem jelent számunkra akadályt. Legyen szó családi ház építéséről, generálkivitelezésről, festésről vagy akár nyílászárók beépítéséről, nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal.

Milyen feladatokat kell ellátnia egy víz-, gáz- és fűtésszerelőnek?

víz gáz fűtés javítás

Víz-, gáz és fűtésszerelő: vízszerelő

A vízvezetékszerelő teljes körű szakképzettséggel rendelkezik a vízvezeték hálózat kiépítésében, a központi víztárolóktól egészen a fogyasztókig történő vezetékek kialakításáig. Ezek karbantartása és javítása is természetesen a feladatai közé tartoznak, ám speciális tevékenységekhez is értenie kell. Ide sorolható például a szivattyútelepek és tároló terek kialakítása és karbantartása.

A vízszerelő munkája során tervrajzok és dokumentumok alapján dolgozik. Számos anyagot felhasznál a különböző tevékenységekhez: fémből és műanyagból készült csöveket, tartályokat, valamint porcelánt és kerámiát is beépít. 

Víz-, gáz és fűtésszerelő: gáz- és fűtésszerelő

A gáz- valamint fűtésszerelő első feladata minden megbízás során az előkészítő munka. Ide sorolható többek között az adott terület felmérése, méretre vágni az anyagokat, valamint a terek és tervrajzok tanulmányozása.

Jellemző tevékenységi köre egy gáz- és fűtésszerelőnek a hőközpontok kiépítése és karbantartása, a távhővezetékek, belső fűtési rendszerek kialakítása majd csatlakoztatása a távfűtési rendszerhez, a gázvezetékek kiépítése, berendezések bekötése és üzembe helyezése, karbantartása, valamint a fűtő-hűtőkészülékek üzembe helyezése és karbantartása.

víz gáz fűtésszerelő vezeték kiépítése

Nem akar hónapokat várni a kőműves és burkoló munkálatokra?

Akkor kérjen be ajánlatot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 70 907 0468 számon!